onsdag den 18. april 2012

Flere skavanker og handicaps

Jeg har opdateret indlægget om at have synlige skavanker og handicaps, da jeg er kommet i tanker om nogle flere. Der er rigtigt mange, der "har noget".

Forleden kontaktede jeg bandagisten for at sige, at den nye "jacket" til at tage udenpå Jovipak natbandagen var for stram, og han bad mig klippe et hak i den ved tæerne, så jeg kan bruge den og vurdere om den ellers passer på resten af benet. Det har jeg gjort, og jeg synes, den sidder godt til. Tiden må vise, om den sidder stramt nok, jeg synes ikke, der er noget at se endnu, efter en uges tid. I næste uge skal jeg hen til ham for at have taget mål til knæstrømpen, så må jeg se, hvad han siger til det.

Bonusinfo: I næste sæson (tror jeg det er) kommer der et afsnit af Greys Hvide Verden hvor en patient har Lymfødem. Det er med en vis nervøsitet, jeg ser frem til det. Det er jo min kiksede sygdom, der pludselig bliver eksponeret, vist frem, sat til skue. Måske vil blive talt om, ynket og hånet. Antageligt er det et ekstremt tilfælde, de viser. Nå, men måske kan man i denne sag sige, at al omtale er god omtale, da det alt andet lige vil bringe lidt opmærksomhed på Lymfødem.