søndag den 11. juli 2010

Sommer og sol

Nøj, hvor er det varmt idag! Det er en prøvelse med strømpe og tåkappe, men det ved I andre benlymfødemikere jo nok alt om, hvis der altså er nogen, der læser med.
Igår havde jeg alle vinduer åbne, med det resultat at varm luft selvfølgelig strømmede ind, så i nat havde jeg også alt åbent, så lejligheden kunne blive kølet bare lidt ned, og kort efter jeg stod op, lukkede jeg alle vinduer og trak gardinerne for i den stue, hvor der er sol om dagen. Her er varmt, men det er slet ikke så ulideligt som igår.
Jeg ser Tour de France idag (også idag) og spiser Tour de France mad: Tortillas ristet lidt på en tør pande smøres med mayo, agurkeskiver lægges på og drysses med en lille smule salt – nams! At det er blevet "Tour-mad" kommer af, at for snart en del år siden gik min lillebror meget op i Fit for Life konceptet (tror bogen hedder Spis dig i Form på dansk) og den sommer spiste vi så disse, fra bogen, bl.a. når vi så Tour. Det smager godt, er nemt og sommerligt, og OK sundt, hvis man bruger øko mayo.
Idag har jeg prøvekørt en nederdel, jeg købte i foråret. Ja, jeg kørte nu ikke, spadserede bare hen til min lokale købmand, for at se, om nederdelen kan bruges, eller min tykke strømpebeklædte ankel er for synlig. Det gik fint, det så OK ud og jeg forårsagede ingen større trafikuheld pga. måbende trafikanter, og det var rart at have nederdel på, det giver lidt luft i forhold til bukser. Det blæste dog noget, så et par gange blev foden og det nederste af underbenet blottet kortvarigt, men det tror jeg godt, jeg kan leve med. Nederdelen er fra Ellos (billede derfra). Jeg købte den i en rigtig flot mørk petroleumsblå.