lørdag den 21. juli 2012

Forbedring og håb

For nyligt var jeg hos bandagisten for at finde ud af noget med min JoviPak natbandage. Selve støvlen er fin nok, men den "jacket" – altså den yderstrømpe/hylster som man kan tage udenpå for at give ekstra tryk, har været for stram nede omkring min forfod. "Jakken" er nu blevet forkortet på foden, så den ikke sidder på mine følsomme knogler. Jeg har brugt den nogle nætter nu, og det går godt. Jeg tror, den har stort potentiale. Allerede efter den første nat var især underbenet gået ned i mål. Det bliver spændende at se, hvor meget jeg på sigt kan opnå.
Jeg har også fået bestilt tider til den store bandageringstur som skal ende med måltagning til nye strømper, det bliver i september.

Jeg er glad for mine nye Converse støvler, de er fine her til sommer. Jeg har brug for støtte i mit fodtøj, og det kan man jo ikke ligefrem sige, der er i disse, så derfor kan jeg kun bruge dem indimellem, men det er bedre end ingenting. Jeg har fundet nogle gamle, lange kjoler frem fra gemmerne, for nyligt havde jeg outfittet på billedet på. Man kan godt se, at foden (højre) er lidt stor, men det er i høj grad fordi, jeg har pelotter syet ind i kompressionsstrømpen på begge sider. Måske kan jeg nogengange have en gammel strømpe på, hvor jeg har taget pelotterne ud. Jeg synes dog godt, dette kan gå.