fredag den 17. februar 2012

Vaskeposer


For nyligt var jeg i Næstved, og jeg benyttede lejligheden til at køre forbi Biltema, hvor de – af alle steder – havde vaskeposer, og tilmed til en god pris. Poserne er gode til vask af lingeri og andre småting, men kan med fordel også bruges til maskinvask af bandager og gaze. Selvom jeg har fundet en teknik til at skille kortstræksbandagerne fra hinanden, når de skal hænges op, er det alligevel lettere, hvis det kun er måske 3-4 stykker, der er filtret sammen – og det er de ikke engang rigtigt, når de har ligget i posen. Jeg synes også, det er lidt kompliceret, når der er de små gazeruller til tæerne iblandt, så er det perfekt med en lille vaskepose. Jeg købte dette sæt med tre poser i hver sin størrelse. Pris for sættet: 16,90 kr. Man kan vist også købe online.

I indlægget om mine dejlige, men pt. ubrugelige, vinterstøvler, glemte jeg at skrive navnet på dem. De hedder Sorel Caribou, og jeg har også tilføjet det i indlægget.

Jeg ser lige, at jeg havde fået skrevet noget vrøvl i et nyligt indlæg, det var om hvordan man kommenterer. Man skal ikke trykke på blyanten (kan man overhovedet det som alm. læser..?), men der, hvor der, på langt de fleste indlæg, står "0 kommentarer". Se også her, hvordan man kommenterer. Jeg længes efter jeres input.

Jeg har ikke haft brug for at smøre lymfebenet siden jeg smurte med den nye Lenkosan creme sidste weekend, den er ret effektiv. I går fik det gode ben en tur, med tubegaze udenpå da jeg skulle i seng.