tirsdag den 31. august 2010

Debut

Idag har jeg været til min første session med manuel lymfedrænage, det foregik hos Søborg Fysioterapi, og det gik rigtigt godt. Mit ben er ret blødt og lymfen er flytbar, så det er godt. Det var helt behageligt med massagen, og Gitte Rishaug som behandler mig er rigtigt sød og meget vidende.
Umiddelbart efter var det klart at se, at forfoden var svundet meget ind. Jeg går rundt nærmest med en lille pude meget af tiden, men den fik hun altså væk. Hun sagde, at det er i timerne efter drænagen, at kroppen virkeligt arbejder med behandlingen, så jeg er spændt på at se, hvad målene siger i aften. Jeg måler mit ben seks steder hver morgen og aften, så jeg kan følge udviklingen. Indtil videre har benet ikke føltes voldsomt anderledes, dog har foden føltes bedre end normalt, ikke så spændt og staset op.
Næste session er på torsdag, hvor endnu en time på briksen venter, det ser jeg frem til. Strategien er at give mig et antal grundbehandlinger, så kroppen ligesom bliver sat igang, og dernæst se, hvordan jeg reagerer på det.
Min entré var lidt kikset, jeg kom to timer for tidligt!