lørdag den 28. maj 2011

Til vi ses igen...


I dag har jeg pakket næsten alle de gamle sko, sko som jeg pga. Lymfødem ikke længere kan passe, sammen, klar til at komme ned i kælderen. Jeg kunne have smidt dem ud eller givet dem væk, men det synes jeg vil være det samme som at erkende, at det aldrig bliver anderledes, og det er jeg ikke klar til. Enkelte par vil jeg dog prøve at sælge, nogle nyere højhælede sko, som jeg alligevel ikke har et nært forhold til. Jeg håber, jeg en dag vil kunne bruge nogle af mine elskelige gamle sko igen. Det ser voldsomt ud med 16 par sko, men mange af dem er altså gamle.

Jeg spirer igen, ja altså ikke personligt, men spirer, lucerne som sidst og nu også kikærter. De er godt nok lækre, kikærterne, selv inden de er helt færdige.
Jeg kommer af og til til Ringsted, og der har jeg opdaget helsekostforretningen Natur & Trivsel, lige ved Torvet. Det er godt nok en dejlig butik, de har et kæmpe udvalg og ekspedienterne er super søde og hjælpsomme. Og så er de ret billige. I går købte jeg lucernefrø og nye forsyninger af min morgengrød "Den glade maves grød". Jeg så på en spirebakke, som jeg tror, jeg vil købe næste gang. De havde mange slags frø til at lave spirer af.