torsdag den 15. juli 2010

Ferietid

Øv, på grund af ferie kan jeg ikke komme til at tale med nogen i Skodsborg før den 26., så jeg må have tålmodighed.
Idag har jeg været til zoneterapi igen. Der var ingen synderlig bedring at spore efter den første tur, nu må vi se, hvordan det går efter denne gang. Zoneterapeuten har haft succes med en del sekundære lymfødemikere, og som hun siger; hvis mennesker med et, pga. operation, beskadiget lymfesystem kan opnå resultater, må folk som i den forstand har et intakt system da om nogen kunne, men det er ikke sikkert, det er sådan, det er. Mit er jo ikke intakt, selv om jeg har alle mine lymfeknuder mv.
Jeg lå i pumpen en time i går på 75, jeg tror, det var bedre. Målene var en lille smule mindre, men det svinger lidt, og det er ikke sikkert, jeg altid lige får placeret målebåndet det helt samme sted. Foran gør jeg dog, da jeg måler på nogle udvalgte fregner, som jeg har indtegnet på et kort over mit ben, men bagpå kan målebåndet måske godt skride lidt nogengange, og dermed gøre målene upræcise.
Kæmpevablen, som tåkappen er ansvarlig for, bliver ved at drille. Jeg vil prøve, om jeg kan sy et lille stykke bomuldsstof indeni ved trædepuden, så håber jeg, det kan hjælpe. Næste gang jeg skal have ny tåkappe vil jeg bestille den med bomuld i, det har jeg hørt, man kan. Jeg vil også prøve, om jeg kan få syet pilotter ind ved anklen, det hørte jeg om en pige, der havde fået, således at man stadig har lidt form der.