torsdag den 3. februar 2011

Ryst din røv!

I søndags var jeg til Zumba igen – eller Latin Mix, som det retteligt hedder i mit center. Hold da op! Der blev godt nok rystet røv – for mit vedkommende forsøgt på det – jeg glæder mig til den dag mine hofter, skuldre mv. begynder at reagere. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan læreren kunne gøre det så hurtigt, det var helt vildt! Bagefter tænkte jeg på at spørge om de dog ikke har begyndertimer, men det er vist meningen at alle kan følge med med det samme, hmm. Sved på panden kom der, og det var godt at få rørt hele kroppen. Forhåbentligt bliver jeg bedre til det med tiden, jeg prøver også lige nogle forskellige lærere, der er nok stor forskel på dem.

I denne uge løber mit store bandageringsmarathon af stablen, og det er indtil videre gået over al forventning. Jeg har været snøret ind siden mandag morgen, med skift og drænage hver morgen, og altså sovet med det og det hele, uden problemer! Jeg var jo meget spændt på, hvad knysten og det følsomme område ville sige det til, men det er som sagt gået rigtigt godt, hvilken lettelse! Benet gør store fremskridt, det bliver rigtigt fint og føles blødt. Sidste gang er i morgen tidligt.

Jeg har købt tidselolie til juicen, der var tilbud i Netto. Jeg fik nok hældt en lige lovligt stor sjat i, da jeg prøvede den i går, så man kunne godt smage den, må lige prøve at dosere lidt bedre næste gang.