tirsdag den 22. februar 2011

Art

Søndag var jeg igen til Flow Yoga I, og det var godt. Det var en anden lærer end sidst, de er to, der skiftes. Denne var også god, og en del af det var det samme som sidst, men der var ikke lige så meget stræk, og mere sidden på knæ. Det kunne jeg jo ikke så godt, og på et tidspunkt opdagede læreren det og kom ned til mig. Jeg sagde, at jeg havde noget med lymfesystemet, og så spurgte hun simpelt hen om jeg havde Lymfødem og om jeg havde strømpe på! Tænk, én der vidste, hvad det er! Hun var rigtigt sød og viste mig en anden øvelse, end den de andre lavede, og fremover ved jeg, at hun er opmærksom på mig.
Selvom der ikke var helt så meget stræk som hos den anden instruktør kan jeg dog godt mærke nu, at jeg har lavet noget, er lidt øm i karrosseriet. Dog intet i forhold til sidst, hvor jeg først var helt fri for ømhed søndag, altså en uge efter!

Jeg er holdt op med at måle benet hver morgen og aften, nu måler jeg kun om morgenen, og endda ikke hver morgen. Min fysioterapeut synes, jeg skulle skrue lidt ned for det, måske var det også lige i overkanten, og med til at gøre mig hysterisk, hvis målene gik lidt op.

I fredags skulle jeg lige i Matas på Gl. Kongevej på vej hjem, og der kom jeg forbi en butik (Enzo, tror jeg den hed), som i vinduet havde nogle flotte, brede sko som hed Art. De var sådan lidt El Naturalista eller Fly London agtige, og så vældigt behagelige – og festlige – ud. Hjemme igen googlede jeg straks mærket, og fandt flere steder, hvor de kan købes:
www.brandos.dk/art
www.noermark.info/dk/art-spaendende-natursko-fra-spanien.html
http://angelshop.dk/group.asp?group=1007
www.spartoo.eu/Art-o105-0.php?type=1&track_id=adwo_4811
Især den sidste har et stort udvalg, og de har endda gratisk returfragt, ligesom den første.

De sidste par uger har der været meget ro på lymfebenet, ikke så meget stasen op i foden. Jeg tænker, om det mon kan være fordi, jeg næsten har skåret salt væk fra min kost, eller om det kan være yogaen – men det er jo kun to gange, jeg har været til det. Den senere tid har jeg ikke drukket ret meget vand. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal tro, nogen siger "drik rigeligt", andre siger "drik så lidt som muligt".