fredag den 21. oktober 2011

Nej

Det er ikke så godt. For en uge siden var jeg til dejlig fødselsdagsfest, og da jeg kom hjem og skulle i seng, var den gode fod hævet ved de to store knogler på hver sin side af fodleddet. Nej, hvor blev jeg ked af det. Det meste af næste dag var jeg helt ude af flippen, og jeg er stadig bekymret og trist.
Sidste sommer bemærkede jeg, at dette sted af og til var en lille bitte smule hævet, men jeg tænkte, at det var varmen, for alle kan jo få lidt hævde ben og fødder, når det er meget varmt. Jeg husker ikke, om det fortsatte om vinteren, men det var der igen her i sommers. I fredags var det så noget mere end det. I ugen der nu er gået siden har der været hævelser ved aftenstide, ikke helt så grelt som fredag aften, men mere end før fredag. Jeg kan ikke overkomme tanken om, at det måske er begyndelsen på Lymfødem der også. Siden har jeg dog erfaret, at det er forholdsvist almindeligt med en lille smule hævelse andre steder i kroppen når man har Lymfødem, men det er jo ikke til at sige på nuværende tidspunkt om det bare er det, eller om det udvikler sig. Jeg er nok nødt til at tale med fysioterapeuten om det i næste uge. Øv.

Igår fik jeg brev om, at min ansøgning om flere kortstræksbandager er gået igennem, og jeg er blevet bevilliget ni ruller, som ønsket. Det er jeg glad for. Nu har jeg to sæt, som jo er nødvendigt når man skal have den store tur før måltagning, og det skal jeg i næste uge. Jeg mangler stadig at modtage bevilling på strømper og natbandage, jeg håber godt nok, de begge går igennem, og at de kommer snart.
Brevet var faktisk helt venligt. Siden telefonsamtalen med HandicapCenter for nyligt har jeg ellers ikke følt mig sikker på om deres formål var at hjælpe mig eller bevogte pengekassen og gøre livet endnu mere svært for mig, men det lader altså til, at der også arbejder rare, professionelle mennesker der.

Min glutenfri forsøgsperiode slutter i dag, så er der gået tre uger. Der er ikke nogen forskel at se, måle eller mærke. Så er det afprøvet, og hold da op, hvor jeg glæder mig til igen at spise kager, pasta, godt brød mv.