søndag den 13. februar 2011

Noget for pengene

I dag har jeg været i fitnesscentret til hele to timer – først en Flow Yoga I og bagefter en LatinMix. Flow Yoga'en var meget mere det, jeg har brug for, end den Hatha Yoga jeg skrev om sidst. I denne her time fik jeg arbejdet benene godt igennem og kom ud i nogle stræk, som på sigt vil betyde mere smidighed. Den tror jeg, jeg skal afsted til igen. Herhjemme laver jeg også nogle smidighedsøvelser for benene.
Latin Mix var også godt, det er jo skønt at danse, og man bliver helt glad i låget af sådan en time, især når instruktøren så er sød og glad. Dejligt at få rørt hele kroppen og løsnet op.

I går fik jeg streget endnu en ting på min to-do liste inden rejsen, nemlig at få købt et nyt badehylster, så jeg kan gå i bad med strømpen på. Det vil jeg nok få brug for på turen. Jeg købte det på apoteket i Buddinge Centret. Der er ikke så mange steder, de har dem, og dem der ikke har siger, at man bare kan tage en plasticpose på, det er lige så godt, men altså, at stå der med en stor, sort skraldesæk, nej. Badehylsteret fylder ikke ret meget, og passer meget bedre til benet end en sæk, nu håber jeg bare, at det nye holder tæt, må hellere lige teste inden afrejse.

Siden det store bandageringsmarathon for nyligt har jeg selv bandageret underbenet nogle gange til natten, og det er gået fint. Kun en enkelt gang måtte jeg op og tage det af om natten. Jeg skal godt nok love for, at bandagerne filtrer sig noget sammen, når man vasker dem i vaskemaskine. Jeg tror, jeg skal have købt nogle flere vaskeposer og så lægge et par stykker i hver, så er det da ikke en ligeså stor klump at filtre ud.

Jeg endte med at returnere Føtex-skoene, undtagen ét par, som min mor gerne ville købe. De var skønne at have på, men så ikke pæne ud på lymfebenet, og jeg tror ikke, jeg ville være blevet glad for dem. De andre ("børneskoene"), derimod, er jeg rigtigt glad for, jeg har gået lidt i dem herhjemme, og de er gode at have på.

Ellers har jeg fået bestilt lidt tøj, som jeg glæder mig til at modtage, bl.a. en fin, sort blondebluse på eBay og en lang, hvid nederdel fra Ellos. Jeg lurer på en anden nederdel fra eBay og et par bukser fra Asos, mere herom snart. Har også købt bluse, top og t-shirt i smukke farver hos Bon'aParte.