fredag den 7. januar 2011

Sidder på et værtshus

Ja, jeg beklager, at I igen skal plages med den slags, men nu har jeg altså fået denne her sang på hjernen. Fed sang. Fin musik, især klaveret og senere el-guitar. Teksten og den måde han synger den på får mig til at falde i staver og filosofere om mennesker, parforhold, tiden mv.
Update: Den version, jeg først havde linket til forsvandt, og denne er ikke helt den samme men kan godt lige gå.

Henover jul og nytår har jeg haft store problemer med foden. Jeg har fået en reel knyst ved lilletåen, og den har været superøm. En morgen, hvor jeg havde haft bandageret benet og foden om natten var der nærmest en halv pinocciokugle der ligesom stak ud. Efter et par dage indenfor og altså uden sko, og hvor jeg også undlod tåkappen, gik det bedre, og nu er det OK igen. Jeg har gravet den allerførste tåkappe, jeg fik, frem, og klippet et hul, der hvor knysten er, så er der da lidt mindre tryk lige der. Det fungerer fint indtil videre, men jeg ved ikke, hvor længe den vil holde sig tilbage med at trævle.

Jeg har bestilt to Easy-Slides mere fra Lymphedemaproducts.com. Jeg fik en rabatkode til "unlimited shipping", det viste sig dog at den ikke gjaldt for oversøiske kunder, men i stedet fik jeg forhandlet mig frem til 20% rabat, hvilket viste sig at dække fragten, plus lidt til. Efterfølgende har firmaet kontaktet mig og sagt at man altså ikke kan vælge den fragtmetode, jeg havde valgt, hvis man ikke bor i Amerika. Denne gang vil de dog sende dem med posten, men fremover skal jeg vælge en "international shipping" som er på mindst 83$, så dette er ikke længere en mulighed. Indtil videre anbefaler jeg derfor det firma, hvor jeg købte min første Easy-Slide, nemlig brightlifedirect.com

I søndags bagte jeg græskartærte, og den blev bare rigtigt lækker, den skal jeg helt sikkert lave igen næste år, eller senere i år, når det igen bliver græskartid. Jeg brugte denne opskrift, målene konverterede jeg på en regnemaskine jeg fandt på nettet. Det fungerede fint med min græskarmos, jeg havde lavet og frosset ned i oktober.