onsdag den 12. januar 2011

Skohelvedet

Ichuan (Qi Gong) holdet er startet op igen efter juleferien, og det er godt. Jeg prøver at få lavet standing og lidt øvelser hver dag. Forleden opdagede jeg, at lidt knas – ikke noget alvorligt – ved den ene skulder, som jeg har mærket hver gang jeg har lavet standing lige siden jeg startede på holdet, ikke længere er der. Jeg tror faktisk, det har været forsvundet et godt stykke tid, har bare ikke tænkt over det. Det er et bevis på, at det virker. At jeg langsomt får rettet min krop ind, til det den skulle være. Om jeg kan rette lymfesystemet op, må tiden vise. For nyligt var jeg hos min kiropraktor (som jeg tidligere har drøftet det med skulderen med, men som ikke kunne gøre noget), og hun sagde, at min krop fungerede rigtigt fint og at den var helt anderledes afslappet og sund end for et år siden. Jeg har gået hos hende i mange år.

Jeg er desperat efter nye sko. Har ledt og ledt og prøvet og prøvet, men ingen passer. Der er ikke plads til forfoden med tåkappe på, lilletåen bliver mast, og det gør ondt. Jeg købte et par fritidssko i Malmø forleden, og da jeg prøvede dem, var det OK ved tæerne, men nu klemmer de, øv. Har prøvet Duckfeet, der var dejligt med plads til tæerne, men det er en lav og meget stiv sko (som nye), som ikke sad til om min hæl, og 900 kr. er mange penge for et par sko, som man slet ikke kan regne med, hvordan sidder, når de er gået til og skindet blevet blødere. Desuden er de for kolde til nu.
Er der nogen derude, der kan anbefale mærker/modeller med god plads til tæerne? Angulus og Rieker skulle være lidt bredere end så mange andre (og mine gamle Angulus er super dejlige og brede, men den ene er for lille nu), men udvalget i de forretninger, jeg har været i, er småt. Jeg har dog også set nogen på nettet (bl.a. shoeworld.dk), men det er så bøvlet at sende retur og betale porto for det. Kan være, jeg kommer til at gøre det alligevel.

Jeg har købt ind til Skipper Skræk juice – æble, citron, squash og spinat. Godt med klorofyl. Glæder mig til at lave den. Fremover vil jeg prøve at gøre det lidt mere i de grønne, jeg har et par opskrifter mere, jeg vil prøve. Har ikke drukket hvedegræs siden før rejsen, men påtænker et større comeback i løbet af foråret.

I øvrigt synes jeg at dronningens nytårstale sad lige i skabet mht. griskhed og fællesskab.