mandag den 6. februar 2012

Mine skønne, ubrugelige støvler

Kort før mit lymfødem startede fik jeg disse skønne støvler i gave, jeg havde ønsket mig dem så meget, så jeg var så lykkelig, da jeg fik dem. Desværre nåede jeg kun at bruge dem få gange, før den højre blev for lille. Jeg har tænkt på, om en skomager kunne gøre noget, så jeg kunne få foden ned i. Forleden prøvede jeg så støvlen med bar fod for at se, hvor meget plads der egentligt var dernede, i tilfælde af, at den kunne tilrettes. Selvom jeg kunne få fod med kompressionsstrømpe ned i, er der ikke plads nok til at det er holdbart, og jeg må med sorg indse, at jeg aldrig kommer til at bruge dem.
Jeg tænkte, at jeg måske kunne sælge dem på Trendsales, men så fik jeg den tanke, at måske sidder der en anden lymfødemiker derude, som også drømmer om sådan et par støvler, men ikke lige har lyst til at punge ud til to par, de er immervæk ret dyre.
Nu kommer jeg til sagen: Jeg skal bruge str. 7 (38) på venstre fod (altså det par, jeg har) og en str. 8 (40) på højre fod. Passer jeg størrelse med nogen læsere, bare omvendt, kunne vil lave en deal. Læser køber (eller ejer måske?) str. 8, og så bytter vi simpelt hen, så vi begge ender med et par støvler, som passer. Kontakt mig på lymfeblogger@gmail.com, hvis du er interesseret. Støvlerne hedder Sorel Caribou.

Update: Byt er ikke længere aktuelt.