torsdag den 22. december 2011

Stilkonsultation

I sidste uge var jeg til stilkonsultation i Magasin. Det gik godt, jeg fik nogle gode tips og input, og jeg fik købt to par bukser, tre toppe, to cardigans, et bælte og et par støvler. Det var et hit at finde et par støvler, jeg kunne få min store fod ned i.
Jeg kan anbefale sådan en konsultation. I prøverummet ved siden af mit var der også en person med et benhandicap, måske Lymfødem, hvem ved. Faktisk sagde stylisten at de havde en del med udfordringer. Jeg lægger nogle billeder på snart. Se evt. også dette indlæg om stilkonsultation.

Stylisten gjorde meget ud af at skabe en vandret linie for at fremhæve min figur, der hvor den er smallest, altså i taljen. Det foregik ved at putte toppen ned i bukserne og bære korte cardigans med ærmerne smøget op.

Jeg kan se i det seneste medlemsblad fra Dalyfo at på næste års workshop kommer der en stylist, god idé, især hvis denne tager udgangspunkt i lymfødemikeres udfordringer, men det må man vel antage.

I tirsdags fik jeg sendt min klage over afslaget på to ekstra kompressionsstrømper. Jeg skrev bl.a. at det var svært nok i forvejen at have Lymfødem, og når man så også skal bruge det meste af sin fritid i hverdagen på at vaske, tørre, rulle, bandagere, pumpe osv. er det svært at magte. Jeg sluttede med at skrive, at alternativt kunne de måske give mig en hjemmehjælper til at komme og vaske mine strømper hver dag... Så må vi se, om der kommer noget ud af det.