mandag den 5. september 2011

En god ferie

Så er jeg hjemme igen efter en dejlig ferie i London og Skotland. Det var godt at se min gode veninde igen og få snakket, og vi havde en skøn tur til Skotland. Edinburgh er en rigtig dejlig by med meget at se. Det skotske højland var fantastisk, virkeligt smukt med bjerge med græs, bjerge med stejle klipper ned til havet, får osv.
Vi tog tog fra London til Edinburgh, på tilbagevejen var vi med bus. Vi var lidt sent ude med at arrangere transport, så togbilletterne blev lidt dyre, derfor bus. Den kostede kun ni pund, til gengæld tog den ti timer, og dem havde jeg frygtet lidt af hensyn til benet. Det gik dog fint nok, vi holdt tre pauser, hvor jeg kunne komme ud og bevæge mig lidt. Jeg tror også, at trykket på flyveturene gør noget, og det var der jo ikke noget af her.

Det var befriende at kunne tage kompressionsstrømpen af og på samt vaske og tørre den uden at være alt for flov at skulle gøre krumspring for ikke at afsløre mig.

Jeg kom hjem lørdag sidst på eftermiddagen, godt træt efter rejsen, og søndag var jeg tidligt oppe og afsted. Jeg skulle være med til et arrangement, hvor børn fra et asylcenter, samt andre børn der har det lidt hårdt, fik en dejlig dag med forskellige aktiviteter, leg og godter ved havet. Jeg var segnefærdig, da jeg kom hjem til aften, en begyndende forkølelse var vist også med til at få krammet på mig.
 I London fik jeg købt lidt forskelligt: Godter fra PoundLand, den lilla (og dejligt stærke) Neskaffe som ikke kan fåes i Danmark, crumpets, trusser fra Marks+Spencer, barberblade samt et par andre småting i Boots, bla. en lille sprayflaske, som jeg tænker, det kan være godt at have i tasken på varme dage, så kan man lige give strømpen et sprøjt. Jeg hamstrede lidt med barberbladene, de var ret billige. Jeg endte med at købe 11 blade til en stykpris på ca. 14 kroner. Herhjemme koster de 43 kr. plus porto.