tirsdag den 1. november 2011

Sidste dag med bandagering

Det er gået godt med bandagering, idag er sidste dag, om lidt skal jeg afsted til bandagisten og have taget mål. Benet er blevet pænere og blødere. Mobiderm bandagen med skumfiduserne er ret effektiv, skumfiduserne kommer dybt ned og får virkeligt blødt op og gjort den ophobede væske flytbar. Mit ben er ikke blevet ligeså flot som efter bandageringen sidste år, jeg skulle nok have taget hele denne uge med. Skidt med det, jeg har store forhåbninger til natbandagen, som stadig er under behandling hos Handicapcenter. Jeg ringede for at rykke igår, de har meget travlt.

Den nye pumpe (LymphaPress Mini) skal ankomme idag, og det er rigtigt godt, for så kan jeg endnu bedre holde sagerne nede indtil strømpen kommer, for jeg skal ikke bandageres hver dag fra jeg bliver målt og til jeg modtager dem, kun den sidste dag før de kommer, men jeg vil selv gøre alt det, jeg kan inden. Pumpe og bandagere hver aften, håber jeg. Måske have to strømper udenpå hinanden i dagtimerne, eller bare lidt bandager udenpå strømpen.

Jeg forsøger mig lige for tiden med en fugtcreme fra Matas til at smøre mig ind i. Den er godt nok ikke særligt fed. Jeg var egentligt på Apoteket for at se, hvad de kunne tilbyde, men deres cremer koster jo en formue. Der må findes noget tilsvarende til en billigere penge. Nogen, der kan anbefale noget? Min juicemaskine har været i stykker længe, så derfor har jeg ikke fået min daglige skefuld Udo's Choice, den holdt virkeligt min hud fugtet sidste vinter. Jeg håber, jeg snart kan få købt reservedelen, så jeg kan komme igang med juiceriet igen.