søndag den 6. februar 2011

Nye sko

Hvor heldig har man lov at være? Jeg har købt sko idag, hele fire par! Det skal dog ende med at blive to par i praksis. I Føtex avisen slog jeg op på side fem og tænkte "wow", dem skal jeg have! En blød, bred sko, som kan bruges til lidt af hvert, f.eks. en lang sommerkjole. Jeg kørte ned og købte dem straks de åbnede, og der var allerede stor interesse for dem. De er godt nok også fine. Jeg havde ikke tænkt mig om og havde strømpen med pelotter på, men kunne godt med hiv og slæb prøve alligevel. Jeg følte mig dog ikke helt sikker på størrelserne, så jeg endte med at købte en 39, 40 og 41, så kan jeg returnere det ene par i næste uge. De havde dem i rød, sort og sølv, jeg købte sølvskoene.

Det var de tre par, det sidste købte jeg i Tops Sko, hvor jeg igår havde set et tilbud som kun gjaldt idag, en bunke sko der var sat ned fra 299,- til 69-, deriblandt et par råhvide, brede sko med velcroremme (!). De ligner lidt børnesko, men jeg er ligeglad. Jeg købte str. 40, selvom 39 nok havde været bedst til den raske fod, men det havde de ikke, men så kan jeg jo lægge en sål i. Jeg håber, de er brede nok, men de skal nok gåes lidt til.

Næstsidste nyt er at jeg har droppet salt. Det er gået fint, indtil videre har jeg ikke savnet det. Jeg tænker, at smagsløgene vel justerer sig.

Igår var jeg til yoga. Jeg vil jo gerne prøve om jeg kan blive lidt mere smidig i bentøjet, og yoga måtte være sagen, tænkte jeg. Jeg synes dog ikke, der var så meget kød på, og at jeg fik arbejdet ben og led igennem. Der blev brugt meget tid på at snurre rundt om sig selv, sidde på knæ (ikke mig) med lukkede øjne samt at slappe heeeeeelt af i bl.a. tungen og ørene, hmm. Jeg tror, jeg alligevel vil prøve lymfeyoga, da jeg tænker, at det nok på flere måder er tilpasset lymfødemikere, f.eks. stillingerne man sidder i, og måske er der mere fokus på vores udfordringer mht. stivhed etc. Efter min forestående rejse tror jeg, jeg vil sætte mit medlemsskab i fitnesscentret i bero og så prøve lymfeyoga. Jeg er selvfølgelig meget interesseret, hvis nogle læsere har prøvet det, og har lyst til at fortælle om det. Man kan selvfølgelig stadig kommentere helt anonymt, så kom glad.