mandag den 5. juli 2010

Velkommen til LymfeBlog!

Jeg er en pige/kvinde i 30'erne, bosiddende i København, med primært lymfødem i mit ene ben. I skrivende stund har jeg haft lymfødem i et år. Det er mit håb, at jeg med denne blog kan få kontakt til andre lymfødemikere med henblik på sparring vedr. behandling samt egen håndtering af og liv med lymfødem. Jeg vil jævnligt skrive indlæg om mit liv med lymfødem - måske en dag uden, hvem ved - og om mine tiltag for at bedre min situation og måske endda helbrede mig selv.
Jeg håber meget, andre lidelsesfæller har lyst at være med, det er nemt at kommentere på mine indlæg, og på den måde deltage i debat/sparring. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har emner indenfor lymfødem og lipødem som du ønsker at give eller modtage input på - da kan jeg lave et indlæg, som du og andre dernæst kan kommenteres på. Der er også mulighed for, at du kan blive medblogger og selv skrive indlæg, kontakt mig herom.
I første omgang har jeg valgt at være anonym, sådan er det. Dog er jeg ikke mere anonym end at du altid kan kontakte mig direkte via e-mail (du finder den i højre side), og så svarer jeg selvfølgelig.
Vel mødt på LymfeBloggen!
LymfeBlogger