mandag den 20. juni 2011

Skrevet op til LymphaPress

I sidste uge ringede jeg til Apodan, dem der sælger LymphaPress, og talte med en rigtig sød dame, som skrev mig op til en lånemodel. Det bliver spændende at prøve den. Vi talte lidt om den pumpe, jeg har nu (Pulse Press Multi 12 fra Athene), og hun sagde, at den arbejder ved kun første gang at puste sig op nedefra og op, og derefter hele manchetten på én gang, hvilket jeg ikke synes giver mening. Jeg synes nu, den giver lidt alligevel, efter jeg har haft den med til fysioterapeuten som indstillede den med de rigtige intervaller, nemlig 30 sekunders pump og 10 sekunders pause, men den bringer ikke hævelsen synderligt ned. LymphaPressen arbejder ved hver eneste gang at puste sig op nedefra og op.
Det viser sig, at Athene ikke, som jeg havde fået at vide at hospitalet som søgte om den for mig, har licitationen på kompressionspumper i Københavns kommune, de er bare "rigtigt gode venner” (...) med hospitalet, derfor fik jeg den og ikke f.eks. en LymphaPress.
Har du erfaringer med LymphaPress så skriv meget gerne en kommentar til dette indlæg. Tak. Alle kan se kommentarer og få glæde af dem.

Der er kommet en kommentar til indlægget om, hvad der udløser Primært Lymfødem, det er jeg glad for. Jeg håber, der med tiden er flere, der vil bidrage til listen, det er da lidt interessant at erfare, hvad der kan trigge denne mystiske lidelse som antageligt ligger på lur hos betingede.