søndag den 3. juli 2011

LymphaPress Mini

Jeg har nu prøvet LymphaPressen (Mini) nogle gange, og må sige, at den klart er bedre end den jeg har (Pulse Press Multi 12). Det gør en forskel, at den puster sig op nedefra og op hver gang, i stedet for som Pulse Press at puste over det hele på én gang. Især min fod og ankel føles helt anderledes og smidig med LymphaPressen, som om den er helt tømt for ophobet lymfevæske. På knæet har den ikke drænet helt optimalt, og jeg synes heller ikke at manchetten med velcrolukninger er så god, men måske laver de dem også med lynlås, og i og med at denne er en lånemodel matcher den måske heller ikke mine mål 100%. Alt i alt var den dog som sagt bedre end den gamle.

Et hit i sommervarmen!
Nøj, hvor var det lummert igår, og bliver det nok også idag. Jeg var ude at spise lækker brunch med en god veninde, og da jeg kom hjem efter at have cyklet i den fugtige og varme luft kastede jeg mig straks over forstøveren som jeg har sat på køl, og sprayede strømpen. Oh salighed! Den, jeg har, er en stor – den størrelse som man sprøjter blomster eller strygetøj med – men Tiger har nogengange en mindre model. Jeg havde jo en, som jeg tog med til Thailand og Laos, men jeg dumpede den undervejs, da jeg aldrig brugte den, og den bare fyldte op i rygsækken. På min tur til England senere på sommeren vil jeg købe nogle 100ml rejseflasker med spray til at have i tasken, jeg har set, de har dem i Boots.

For tiden kører jeg et lille, dagligt træningsprogram, der består af 13 minutters standing (her om sommeren har kroppen mere energi, og så skal man lave mindre standing og flere øvelser), fire af de otte Ba duan Jin øvelser, én anden Qi Gong øvelse med 10-20 gentagelser, ét minuts planke (Pilates) og ti armbøjninger, eller rettere forsøg herpå, hmm. Jeg vil gerne komme bingovingerne i forkøbet, og også se bare en lille smule tonet ud her i de bare armes tid, samt selvfølgelig til brylluppet i september.

Vaniliestængerne kom i fredags, så jeg skyndte mig hjem og lave is med vanilie og jordbærstykker, nams!