torsdag den 3. november 2011

Nye bukser


Jeg har købt nye cowboybukser. Hver (eller hver anden) weekend pløjer jeg alle cowboybukser i min størrrelse der er lagt på Trendsales den seneste uge (eller to) igennem, først med indstillingen "aldrig brugt", så "næsten som ny". På den måde kan jeg hurtigt få et overblik og se de enkelte bukser, og altså f.eks. hvilke der har brede ben. Det fungerer ret godt, jeg har efterhånden købt nogle stykker. Disse er fra Only og aldrig brugt. Nypris (altså det, sælger havde købt dem for i butik) var 600, sælger lagde ud med at forlange 300, men efter hårde forhandlinger fik jeg krejlet dem ned til 225 incl. porto, det er jeg ganske godt tilfreds med. Jeg har haft dem på idag, og de sidder som syet til mig. Jeg havde selvfølgelig spurgt på nogle mål (livet, lårbredde samt benlængde) inden køb.
Jeg har selv lige fået solgt et par højhælede, langskaftede støvler derinde, støvler som jeg ikke har kunnet bruge, siden jeg fik Lymfødem. Jeg købte dem få måneder før, og nåede kun at bruge dem et par gange. De var så flotte. Og dyre. Selv om jeg føler, at det at sælge dem er at acceptere, at så bliver det aldrig anderledes, har jeg valgt at gøre det, da disse stadig er mange penge værd, og det bliver de jo ikke ved med at være. Jeg fik 500 for dem og de penge kan jeg bruge, når jeg inden så længe skal til stilkonsultation i Magasin, som jeg er meget spændt på.

Tirsdag var jeg hos bandagisten for at få taget mål til kompressionsstrømper og natbandage. Jeg venter dog stadig på bevilling, og jeg begynder at tvivle på, at natbandagen bliver til noget. Handicapcenter har bedt om statusattest fra min læge vedr. natbandagen, og da jeg kontaktede lægen for at sige, at hun var velkommen til at kontakte både fysioterapeut og bandagist, da disse kunne forklare meget bedre, hvorfor Jovipak'en vil være god for mig, meldte hun tilbage at hun ikke var specialist, men ville henvise til disse. Øv, de er jo ikke læger og deres vurdering tæller derfor ikke. Jeg er bange for, at de vil kræve, at jeg tager til en eller anden fremmed speciallæge eller hospital for at blive undersøgt. Handicapcenter må godt nok spare nogle penge på patienter, der simpelt hen giver op og ikke orker bureaukratiet og de mange benspænd.