tirsdag den 9. august 2011

Stil konsultation

Jeg har opdaget, at man i Magasin nu kan få en gratis tøj konsultation, så sådan en har jeg booket. Rygtet vil vide, at Pia J er rigtigt god, så hende valgte jeg. Der er lang ventetid, men det gør jo ikke noget. Jeg skal afsted i november.
Jeg synes, det kan være en udfordring at se smart ud, når mulighederne med Lymfødem er begrænsede, og jeg savner i den grad inspiration. Jeg ved ikke, hvad jeg ligner, nogle dage. Jeg glæder mig til konsultationen, og har store forventninger. Det er selvfølgelig noget, Magasin gør, for at sælge, og jeg vil nok også købe noget, men som kunde får man jo alt andet lige en masse input og gode idéer med sig hjem som man måske kan bruge til nogle af de ting, man allerede har i skabet.
Der er to gratis konsultationer, den ene på én time, og den anden – som jeg har valgt – på to timer. På forhånd udfylder man et skema med mål, ønsker osv. samt uploader et billede, og når man så ankommer har stylisten fundet en masse sæt frem som man kan prøve. På skemaet er der et felt, der hedder "Særlige hensyn", der beskrev jeg situationen og angav også minimum benbredden på bukser.
Det ser ud til, at de tilbyder konsultation i alle Magasin’er. Man kan læse om det og booke tid på deres hjemmeside, klik på Personal Shopper.

I dag ringede jeg til Apodan for at spørge, om der snart er en LymphaPress Optimal til mig, og de vil sende én i dag. Det bliver spændende at prøve den.