tirsdag den 3. juli 2012

Sommerfodtøj

Jeg har endelig fået erhvervet mig to par Converse støvler i to forskellige størrelser – én størrelse til hver fod – så nu er jeg klar til sommeren. Det ene par købte jeg på Trendsales, sælger havde kun haft dem på et par timer indenfor, så de var jo som nye, men jeg fik dem for 350 kr. incl. porto. Det andet par købte jeg i Deres på Fisketorvet til 480 kr. i stedet for de normale 600, for om søndagen giver de 20% på alle varer, hvis man har Fordelskort. Egentligt ville jeg gerne have haft dem endnu billigere, men syntes ikke, jeg kunne vente længere, og det vrimler ikke med tilbud på Converse.
Støvlerne kan jeg bruge både til lange bukser, de kommende berberbukser, lange nederdele og kjoler, så de er virkelig anvendelige. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med at bruge dem.
Jeg sælger de to støvler, jeg ikke får brug for. 150 kr. pr. stk. plus porto.

Venstre: 6.5/39.5  –  højre: 5/37.5

Støvlerne er store i det og giver sig lidt. Normalt bruger jeg 38.5-39 på den gode fod, men her altså 37.5. Kontakt mig på lymfeblogger@gmail.com, hvis du er interesseret.
Update: Se min skobørs, hvor du kan købe og sælge enlige sko og støvler.

Min hud er simpelt hen så tør. Jeg har heller ikke været så flink til at smøre den. I denne uge har Netto et tilbud på økologisk hørfrø-kæmpenatlysolie, den vil jeg se om jeg kan få fat i, til at blande i min hjemmepressede juice.