lørdag den 17. september 2011

Hos bandagisten

I torsdags var jeg hos bandagisten for at tale om natbandage. Vi talte om JoviPak'en, som er det, de forhandler der. Jeg tror nu også, de har Mobiderm, men jeg fik ikke spurgt til den, og han nævnte den ikke. Åbenbart er der kun ganske få, der har søgt og fået bevilliget JoviPak'en, da den stadig er forholdsvis ny i Danmark, og kommunerne skal spankes for at få den igennem. Jeg fortalte, at jeg havde hørt godt om den fra det norske folk, og det viser sig, at i Norge er den forholdsvis udbredt.
Jeg skal nu have aftalt en tid hos min læge, som åbenbart skal søge om den. Det var noget med en AL152, tror jeg. Måske en indikation på, at det virkelig er det tunge skyts, der skal frem, for at blive godkendt.
Stik modsat af, hvad jeg havde forestillet mig, skal jeg igennem den store bandageringstur inden måltagning til natbandagen. På langt sigt vil den muligvis gøre benet endnu mindre, men det er som sagt over tid. Da det jo også er på tide med nye dagstrømper, vil bandagisten tage mål til begge samtidig. Må se at få aftalt tider til bandagering. Måske er det klogt kun at lave en eller to dagstrømper til at starte med, og så få de sidste to (hvis jeg kommer igennem med en bevilling på fire) når natstrømpen har haft tid til at gøre sit job. Især de senere dage er strømpen faldet ned ved knæet og jeg skal hele tiden rette på den, de er også næsten et år gamle, og da jeg kun har de to, slides de naturligvis mere, end hvis jeg havde fire.

Jeg har bestilt disse flotte palazzo bukser fra Asos og venter nu spændt på at modtage dem. De var sat ned fra 40 til 12 pund, ganske godt. Jeg tror, det vil se flot ud med en eller anden form for sort top og en lang halskæde. Eller måske kan jeg lave en lille halsklud af overskudsstoffet når jeg lægger dem op – jeg tænker, de nok er for lange til mig.