onsdag den 7. september 2011

Ansøgning om bevilling

I dag har jeg fået søgt om bevilling til LymphaPressen. Jeg valgte at søge om LymphaPress Mini, da den var markant bedre for mig end Optimal. Mere om dette snart. Jeg håber ikke, der bliver alt for meget bøvl med at få vristet en bevilling ud af kommunen.

I næste uge skal jeg til bandagisten for at tale om natstøvle, natstrømpe eller hvad man nu vælger at kalde det. Jeg er lidt spændt. Egentligt er det tid at få lavet nye dagstrømper, men jeg tænker, det er bedst at vente til jeg har fået natstøvlen og den har gjort hvad den kan, altså at hævelsen er holdt op med at falde. En sød læser, hvis skriv til mig blev sparket jeg manglede, skrev at efter hun begyndte at bruge sin, faldt hævelsen dag for dag – eller rettere nat for nat. Jeg håber, det vil gå sådan for mig også.

De røde cargo bukser jeg bestilte nåede lige at komme inden ferien. De levede desværre ikke op til forventningerne – de var ikke så rummelige, stoffet var tyndt og benene gik ikke lige ned. De sad også lidt for tæt på bagdelen, det synes jeg ikke denne slags bukser skal, og slet ikke, når stoffet er tyndt.