mandag den 1. april 2013

Pift op med tørklæder

I forlængelse af dette indlæg, hvor jeg viste nogle tørklæder, jeg havde bestilt, kommer her et par billeder af, hvordan de ser ud i virkeligheden. Jeg er glad for dem, og da der er så mange farver i dem kan de bruges til mange forskellige overdele.



denne her video kan man lære at binde et tørklæde på mange flotte måder. Ophavskvinden har desuden et utal af de mest fantastiske hår-videoer, hvor hun viser, hvordan man kan lave de smukkeste, opsatte frisurer. I sandhed fascinerende, tjek dem ud! Bare jeg kunne finde ud af sådan noget, men måske kan man lære det. Et flot opsat hår er også en måde at flytte opmærksomheden fra det store ben eller den store arm.

Jeg har fået købt hele to par cowboybukser, hurra! Jeg er altid på udkig efter cowboybukser, og jeg slår til, når jeg ser nogen der duer, for der kan være langt imellem. På Den Blå Avis har jeg en agent som kigger for mig, og som jeg tidligere har skrevet om, pløjer jeg jævnligt Trendsales igennem for bukser i min størrelse. Billeder af de nye bukser kommer snart!
Nu skal jeg bare have fat i en symaskinenål, som kan sy i cowboystof, så jeg kan lægge dem op. Hvorfor betale en skrædder for det, når man selv kan gøre det, bare man har det rigtige udstyr.