tirsdag den 29. november 2011

Tilbagegang

Ja, jeg får ikke rigtigt skrevet så meget for tiden. Jeg har haft så travlt med andre ting, og der har heller ikke været så meget at skrive.

Mit ben er gået tilbage efter bandageringen, og ser nu næsten ud som før den store tur. Jeg pumpede og bandagerede mens jeg ventede på den nye strømpe, men siden har jeg kun pumpet lidt. Nu er jeg igang igen. For tiden afprøver jeg LymphaPress manchetten med lynlås, den hedder ComfySleeve. Jeg tror nu alligevel, jeg bedst kan lide velcro modellen, selvom den heller ikke er helt optimal. Jeg prøver lige lidt mere, og så må jeg træffe en beslutning.
Jeg har bedt bandagisten om at bestille Jovipak'en, nu hvor jeg har fået bevilling, målene er jo taget. Jeg fik jo bevilliget to, men venter lige lidt med den anden, til jeg har prøvet den første lidt, måske skal der justeres på den. Jeg er lidt spændt på, om mine trykfølsomme steder kan klare presset, jeg må af og til op og tage bandagerne af, fordi det gør ondt på knysten ved lilletåen.
Jeg er ikke kommet videre med sagen om strømperne endnu, jeg orker det næsten ikke. Jeg skal se at have bestilt en strømpe mere hos bandagisten, så jeg har to nye i stedet for en ny og en gammel.