onsdag den 22. december 2010

God jul

Det går bedre med benet nu, det var jo vokset lidt på rejsen, men de noget køligere temperaturer og at være hjemme med mine sædvanlige rutiner har bragt det ned til noget der ligner det, det var før turen. Jeg har været hos fysioterapeuten tre gange, de to med bandagering, og har også selv bandageret lidt herhjemme. Nogle dage har jeg haft lidt bandage udenpå strømpen på underbenet, det er ret effektivt på mig.

Foden har det ikke helt optimalt i disse dage, den er lidt klemt nede i skoen, og kulden gør det på en eller anden måde endnu værre. I går gjorde det ondt på det ene af de trykfølsomme steder, som nærmest var ved at blive lidt blåt, da jeg tog strømpen af hos fysio. Da havde jeg godt nok også kort forinden stået i kulden og ventet på en bus i 35 minutter, suk. Også der hvor den ene af pelotterne sidder var blålig. Det er ellers udemærkede sko, terrængående Salomon fritidssko, og det er de eneste sko, jeg rigtigt kan have på, nu hvor det er vinter, men jeg håber, jeg kan finde nogle nye og bedre på udsalget, nogle med plads til tæerne.
Jeg synes ikke længere jeg har så meget følelse i lilletåen. Det er svært at sige, hvornår det er startet, men jeg tror det startede efter den fatale "behandling" på hospitalet, hvor jeg efterfølgende har måttet bruge tåkappe hver dag. Måske har den manglende lilletå i de nye tåkapper noget at sige, men jeg tænker at det at den lever et klemt liv også betyder noget, måske meget.

Jeg håber, I alle må få en rigtig dejlig jul.