fredag den 22. juni 2012

Livstegn fra Det Sociale Nævn

Jeg har fået svar fra Det Sociale Nævn vedr. min henvendelse om et personligt møde, og de skriver, at de vil kontakte mig, når min sag når frem til en sagsbehandler. Godt så. Jeg håber, der kan blive tale om et møde, hvor vi kan drøfte sagen på saglig vis. Jeg vil gerne tale med dem om, at standardbevillingen på to strømper om året slet ikke passer til os med Lymfødem, men tager udgangspunkt i gamle damer med vand i benene, som sidder stille på et plejehjem. De kan godt bruge den samme strømpe et par dage, og desuden har de folk til at vaske for dem. Lymfødemikere findes i alle aldre, de fleste af os har et aktivt liv med arbejde, sport og måske familie. Sygdommen i sig selv stiller andre krav til kompressionsstrømper end vand i benene, men også alt det udenom – altså vores liv i det hele taget – gør, at vi har nogle udfordringer, som plejehjemsbeboere ikke har.

I dag skal jeg til min anden stilkonsultation i Magasin, det glæder jeg mig til. En af mine julegaver var et gavekort dertil, det skal fyres af nu. I dette og dette indlæg kan du læse om min konsultation i december. Denne gang har jeg været snedig at booke til kort efter udsalgets start, så håber jeg at få endnu mere for mine penge.

Jeg har opsnappet en side, hvor man kan se en god bid af Dalyfos fine DVD om at leve med Lymfødem. Se biden her. Hvor er hun sød, den lille pige, så tapper. Er der nogen der ved, om far Martin har Lymfødem i ben eller arm(e)?