torsdag den 21. oktober 2010

Nye strømper – hurra!

Jeg har fået min nye kompressionsstrømpe, og én til er netop bestilt, så jeg har to, det bliver rigtigt godt. Der er tale om en fladstrikket, sandfarvet lyskestrømpe klasse 3 med pelotter syet ind i strømpen ved anklen samt tåkappe i klasse 2. Pelotterne fylder godt nok meget, men de er også effektive, og det ser rigtigt pænt ud med lidt form på min ankel – altså, når jeg har taget strømpen af. Jeg kan godt lige have foden i i hvert fald et par af mine sko, og den strømpe jeg har bestilt idag bliver uden pelotter, så jeg har muligheden for at have andre sko på. Min fod er blevet så fin, at jeg kan have nogle af mine sko på fra før jeg fik Lymfødem.

Jeg presser stadig lækker juice så godt som hver dag. Det er længe siden, jeg har kørt den store model med bladselleri, agurk mv., men gulerod, rødbede, citron, ingefær – og et æble hvis der skal være fest – er godt og nemt. For nyligt slog det mig, at jeg ikke har været forkølet, siden jeg begyndte at presse juice for næsten halvandet år siden. Desuden er min ansigtshud blevet klarere og der er ikke så mange linier på huden øverst på brystkassen som før. Jeg føler mig friskere og har mere energi end inden juiceriet startede.
Jeg vil til at prøve at lave grønne juicer, altså med flere af de supersunde grønne grøntsager. I Mads Bo Pedersens juicebog er der nogle stykker, de ser gode ud. Jeg drømmer om at tage på et af den store juicemaster Jason Vale's kurophold i Tyrkiet, hvor den virkelig står i sundhedens tegn med udelukkende juicer og smoothies samt masser af muligheder for meditation, trampolinhopning, yoga, pilates, svømning, vandreture, foredrag osv. osv.

Jeg træner også stadig Qi Gong hver dag, jeg har lavet et lille program, som jeg prøver at udføre de fleste dage. Det består af tre små opvarmningsøvelser for ankler, hofter og knæ, syv eller flere minutters standing, én eller flere Ba Duan Jian øvelser (dem med "løft himlen", "bue+pil" osv.) og/eller Y ji jin øvelser for flow samt to øvelser for at åbne op i hoften. Til sidst laver jeg lidt armbøjninger eller "Planken" fra Pilates for at træne mine armmuskler lidt.