tirsdag den 24. april 2012

Nye bukser

I forrige uge fik jeg købt et par nye bukser til sommer. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst er gået ind i en butik og købt et par bukser, men for lidt tid siden gik jeg forbi en Noa Noa butik på Valby Langgade, hvor de udenfor havde nogle posebukser fra sidste år, sat ned fra 500 til kun 150 kr. De havde dem heldigvis stadig et par dage senere, hvor jeg havde tid til at prøve, og de passede perfekt, så de kom med hjem. De er rigtigt fine, god kvalitet og i en flot koksgrå farve med et svagt mørkegrønligt skær.

De ser lidt stive ud på billederne, men de er dejligt bløde og vævet i en god kvalitet.



De er lange nok til, at man ikke kan se elastikken forneden, de poser ligesom ud over. Det kan jeg rigtigt godt lide. Jeg tænker, at de kunne være funky med et par hvide Converse støvler til, med bukserne puttet ned i. Det bliver bare hurtigt lidt dyrt, når man har brug for to par i hver sin størrelse, så jeg kigger lidt på Trendsales og eBay. De havde dem på tilbud i SuperBest for nyligt, men jeg var for langsom, der var kun to par tilbage, da jeg kom, og det var i str. 44. Bedre held næste gang.
Igår, idag og i morgen går jeg til fysioterapi og bliver bandageret, for i morgen skal jeg til bandagisten og have taget mål til knæstrømpen. Det går OK, men det er nu lidt et hyr at komme omkring i busser og tog med stift ben.