søndag den 3. juni 2012

Knæstrømpen

Jeg har jo fået en knæstrømpe til at have udenpå lyskestrømpen når jeg sidder meget ned. Det tog lidt tid for mig at komme igang med at bruge den, og indtil videre har jeg kun brugt den et par gange, men det går da fremad. Det er endnu for tidligt at sige, om den har nogen virkning, men det har slet ikke været så slemt at bruge den, som jeg havde forestillet mig, faktisk kan jeg nærmest ikke mærke, jeg har den på, den er slet ikke stram. Jeg havde også forestillet mig, at jeg ikke ville kunne passe mine sko med den på, men det er gået fint.

Forleden dag havde min mor nogle fotoalbum fremme og vi så lidt billeder. Der var et billede af mig i smarte, lange støvler og fin nederdel til lige under knæene. Der var også et billede fra min nieces dåb, hvor jeg var gudmor i fine sko og vidunderlig smuk nederdel til knæene. Hvor var det underligt at se mig selv sådan. Det meste af mit liv har jeg jo kunnet – og også gjort det – klæde mig sådan, men alligevel føles det allerede helt uvirkeligt at se mig sådan. Og trist.
Jeg er igang med at købe to par Converse støvler, så jeg kan have lange nederdele og sommerkjoler på. Forleden fandt jeg mit sommertøj frem fra gemmerne, og der var flere ting, jeg vil kunne bruge, når jeg får anskaffet noget sommerfodtøj, der kan skjule min ankel. De gummisko jeg kunne bruge i starten, kan jeg ikke passe mere, og de billige ballerinaer, jeg har i to størrelser kan jeg kun have på få timer, da der intet støtte er i, og heller ikke megen sål.
Jeg har fået købt et par Converse på Trendsales, aldrig brugt, til den halve pris af butikkernes. De passer til den gode fod, så mangler jeg bare et par til lymfebenet. Jeg glæder mig til at have kjole og nederdel på igen.

Der er kommet en interessant kommentar til indlægget om Den rigtige behandling, tjek den ud!