mandag den 27. juni 2011

Pumpe og selvbandagering

Denne er smuk, men
muligvis lige kort nok.
De sidste knap to uger har jeg pumpet og bandageret næsten hver aften. Jeg kan ikke måle nogen større forskel, men vævet bliver blødt og smidigt, og væsken mere flytbar, kan man måske sige. Jeg bemærker, at når jeg ligger på ryggen i min seng med benene trukket op til brystet er fødderne nu ud for hinanden, i stedet for før, hvor foden på lymfebenet på grund af væske nærmest kunne føres hen over den anden fod. Jeg kan altså bøje benet mere nu.

Jeg tror, jeg er blevet lidt bedre til at bandagere, men synes, jeg har brug for mange ruller. Jeg har ni ruller kortstræksbind, og det er hvad fysioterapeuten bruger, men jeg har svært ved at få bandagen ligeså kompakt som hun kan. Må se om jeg kan få et par staldtips når jeg snart skal afsted igen. Tænker på at købe et sæt mere, så jeg har et at skifte med.

Jeg har allerede modtaget LymphaPressen, posten havde forsøgt at aflevere i torsdags, men jeg fik først hentet den lørdag. Godt nok en stor kasse at få bugseret hjem på cyklen. Prøveperioden er lidt mere end en uge, så jeg skal aflevere den på mandag igen. Forhåbentligt kan jeg pumpe hver aften fra i morgen, så jeg kan nå at få et ordentligt indtryk af den. Jeg er spændt på at prøve den.

Jeg havde regnet med, at der ville gå uger, måske måneder, før der var en klar til mig, så det var skønt, at det gik så hurtigt. Jeg vender selvfølgelig tilbage med testresultat.

Pumpe og bandagering har også gjort, at jeg nu kan have mine elskede gamle Salomon fritids-/vandresko på, de er bare gode. Der er godt nok ikke for meget plads, men det kan gå, hvis jeg tager den af ind i mellem på jobbet. Også mine lidt mere sommerlige, hvide Nike sko kan jeg bruge, selvom de klemmer lidt, men indtil jeg får købt nogle andre, kan jeg bruge dem.

Tricket med at sprøjte vand på strømpen med en forstøver er faktisk ikke helt tosset, det køler dejligt her i varmen.