lørdag den 25. september 2010

Hej

Jeg ser, at min notits er blevet bragt i LymfeBrevet :-)
Velkommen til nye læsere, jeg håber, der er nogen, der har lyst at være med og på den måde deltage i erfaringsudveksling, tips, støtte mv. Ikke kun for mig, men for os alle sammen.
Man kan sagtens være anonym og skrive kommentarer, også som fast læser.

Sådan kommenterer man:
  • Tryk på "0 kommentarer" (eller hvor mange, der nu er i forvejen).
  • Vælg hvem/hvad du vil kommentere som (med din google konto, hvis du har én, eller som anonym).
  • Skriv din kommentar, som vil være synlig for alle.
  • Klik på "send kommentar". Herefter modtager jeg besked om, at kommentar afventer, og når jeg har udgivet den, er til at se for alle.

TrendSales

I lang tid har jeg gået rundt og manglet bukser. Moden i disse år er jo ikke ligefrem Lymfødem venlig, så i butikkerne er det ikke altid lige nemt at finde noget. Den tid er nu forbi, for jeg har opdaget TrendSales. Ja, jeg vidste nu godt, den var der, men har aldrig brugt det før. Der er tale om en dansk online tøjbazar, hvor folk kan sælge og købe. Jeg købte for nyligt disse to par bukser (billeder fra TS) for en slik – 150 kr. pr. par, tror jeg, det ene er aldrig brugt, og det andet stort set ikke brugt. Især dem på det øverste billede er rigtigt flotte (Global Funk - tak for tippet R!). Meget af tøjet er aldrig brugt, jeg tænker at det måske er fejlkøb, og andet er måske noget man fik købt på nettet i en forkert størrelse og ikke lige fik returneret inden fristen udløb etc. Der er også butikker som sælger deres rester på Trendsales. Jeg er ikke til genbrugstøj, men dette er lidt noget andet, da det primært er nyt eller næsten nyt. Man kan oprette agenter med søgeord, f.eks. "baggy" eller "levis", så får man besked, når der er nye annoncer der matcher, ret smart.
Som om det ikke var nok med to par derfra var der for nogle uger siden også nogle cowboybukser med brede ben i Føtex, de var OK pæne, da jeg fik klippet manchetten nederst på benene af og lagt dem almindeligt op, så nu vælter jeg mig pludselig i bukser, skønt! Anyway, nu er tippet givet videre, hvis der skulle være andre, der også har svært ved at finde bukser.
Inden så længe skal jeg på en rejse til Østen, og jeg vil tage et par gamle og elskede, men helt slidt i stykker cowboybukser med, og få syet et par magen til, samt et par som jeg har set på en engelsk netbutik, men som forhandleren desværre ikke sender til Danmark.

Global Funk bukserne.
Intet mærke - måske syet i Østen, hvem ved.