tirsdag den 27. september 2011

LymphaPress i hus

I sidste uge ringede de fra HandicapService for at fortælle, at bevillingen til LymphaPressen er gået igennem, men at de desværre først kan bestille den om to uger. Jeg var bare glad for, at den er gået igennem, men jeg glæder mig selvfølgelig til at få den og komme igang.

Jeg har også været hos lægen og få en slags anbefaling/udtalelse vedr. JoviPak’en, den røg afsted til HandicapCenteret i går, så må vi se, hvordan det kan gå. Sammen med den sendte jeg også ansøgning om nye strømper, jeg har bedt om fire stk., jeg håber virkelig, det går igennem. To er bare ikke nok. Den ene af dem jeg har, er slidt helt ned, der er gået et halvstort hul i, og de er ikke engang et år gamle.

Jeg har fået bestilt en masse tider hos min søde fys til bandagering, som skal ende med måltagning hos bandagisten i starten af november.

Jeg planlægger at starte oktober med ti glutenfri dage, måske mere. Jeg vil afprøve, om det har nogen indflydelse på Lymfødemet. Der er mange ting, jeg gerne vil prøve, men det er nødvendigt at gøre det på tidspunkter, hvor der ikke foregår andet, f.eks. opstart med ny pumpe, natstøvle, nye strømper el. lign., og nu har jeg chancen.

De blå palazzo bukser, jeg bestilte fra Asos, er kommet, og de er fine. Jeg skal love for, at de er bredbenede.