torsdag den 23. juni 2011

Kjolejagt

Måske denne?
Jeg er blevet inviteret til bryllup. Det er først til september, men for ikke at stå i sidste øjeblik, er jeg allerede gået igang med at lede efter en kjole. September kan jo også snart komme. Jeg har en smuk, lang gallakjole, men den er ti år gammel, slidt og nok også for kort til lymfebenet, som skal gemmes væk.
Jeg glæder mig sådan set til at dulle mig op big time, hvis altså kjolen er flot, sidder godt og jeg føler mig godt tilpas. Det er så vigtigt at føle sig godt tilpas. Hvor mange gange har jeg ikke haft ubehagelige sko på, strømpebukser der faldt ned eller lavede deller på maven, stropper der blev ved at falde ned, måttet gå rundt med maven trukket ind, bekymret mig om man nu kunne se trusserne osv osv. Jeg orker det ikke mere. Det er jo ikke sjovt.
Indtil videre har jeg fundet et par stykker, som jeg skal have studeret nærmere, alle på nettet, fra Danmark eller udlandet. Det er ikke sikkert, der er nogen af dem, der duer.
Tænk, hvad man dog ikke kan købe på det net, jeg har lige bestilt vaniliestænger fra England (vanillamart.com) – kursen er i bund, så jeg slog til, og jeg vil også benytte chancen til at købe pund til rejsen senere på sommeren, hvor jeg skal til London og Skotland med min gode veninde. Det bliver dejligt.
Jeg skal også have købt sko til brylluppet, er lidt spændt på, om jeg mon kan skrue mig ned i et par festsko med hæl. Er nok nødt til at købe to par i forskellige størrelser, festsko kan man vel ikke lige lægge en sål i.