mandag den 14. november 2011

Den nye, stramme strømpe

Den nye pumpe (LymphaPress Mini) er rigtigt god og jeg er glad for den. Jeg kan føle, at benet er blevet drænet, når jeg har taget en tur i den.
Jeg har stadig den gamle pumpe, og har intet hørt fra Handicapcenter om afhentning af den. Måske vil de slet ikke have den tilbage. Den er ellers mange penge værd, og de kunne give den til en anden. Måske ikke selve manchetten, men det er jo også det mindste af det. Måske skulle jeg skrive til dem, egentligt gider jeg ikke have den stående og fylde i mit i forvejen overfyldte kælderrum.

I den gribende saga om min evt. bevilling af natbandage går det sådan, at jeg fik talt med min læge igen og fik forklaret hende, hvordan den virker, så hun kunne skrive det i statusattesten, Handicapcenter vil have. Det havde jeg skaffet mig viden om hos bandagisten, da jeg fik taget mål. Jovipak’en masserer, blødgør og forbereder vævet om natten, så kompressionsstrømpen om dagen kan gøre sit job endnu bedre, nemlig at dræne den ophobede væske væk og ud i systemet.

Jeg har modtaget den ene af de nye strømper. Jeg afventer stadig besked om, hvor mange, jeg har fået tigget mig til, men én er da bedre end ingen. Den ene af de to, jeg havde, har nu to kæmpe store huller og kan ikke bruges mere.
Hold da op, hvor er den nye stram at få på, og jeg har måttet tage tåkappen af, da det gjorde ondt på mit trykfølsomme knogle/knyst ved lilletåen. Måske er det ikke noget for mig med tåkappe uden lilletå. Jeg valgte at få den i sort, da de sandfarvede bliver så grimme og nussede, selvom jeg vasker og vasker. Det ser lidt voldsomt ud med sort, jeg skal lige vænne mig til den, og finde ud af, hvad jeg bedst kan lide.