mandag den 24. oktober 2011

Spændt op

Her til morgen er jeg startet på bandagering. Jeg fik en dejlig lang massage og blev så snøret ind på hele benet. Jeg følte mig godt nok spændt op, da jeg gik derfra, men nu er det eftermiddag og ikke helt så stift mere. Jeg har fået Mobiderm bandagen på på hele underbenet, den plejer at være ret effektiv, så jeg er spændt på at se resultatet i morgen. Jeg skal afsted til fysioterapeuten hver dag i denne uge, og på tirsdag skal jeg så have taget mål, forhåbentligt til både strømper og natbandage.

I lørdags fik jeg brev fra Handicapcenter om at de havde modtaget min ansøgning om Jovipak natbandage. Brevet var dateret den 4. oktober, så enten hos dem selv eller i posten har den ligget og samlet støv, fedt. Der stod, at de ville tage kontakt til hospitalet, hvor jeg blev diagnostiseret. Der går jeg jo heldigvis ikke mere, så jeg skyndte mig at sende en mail om at de hellere skulle kontakte min læge. Mon de ikke skriver nogen form for journal – det samme skete jo lige med strømper... I dag blev jeg så ringet op om, de ville vide om det var en fejl at jeg to gange havde søgt om bandager. Nej, det var det ikke, kortstræks- og natbandage er to forskellige ting, som jeg har argumenteret for har hvert sit formål. Ak. Lidt tidligere havde en anden dame derfra ringet og for anden gang spurgt om størrelsen på manchetten til LymphaPressen, som jeg stadig venter på at modtage. Tsk.

Øj, jeg fik lige den sygeste tandpine, da jeg havde spist en ristet tortilla med mayo og agurkeskiver. Jeg har knækket noget af en tand for lidt tid siden og prøver at skåne højre side indtil jeg skal til tandlægen, men idag gik det galt. Det synes jeg lige, I skulle vide.

Den gode fod er stadig rimelig god, der har ikke været nogle scener for nyligt. Jeg sagde ikke noget til fys idag, venter lige og ser, hvad der sker.

Kom og stem i min lille uvidenskabelige undersøgelse om hvorvidt kosten har nogen betydning for Lymfødem. Du finder den lige ude i højre side, og du kan smugkigge, hvad stillingen er.