søndag den 5. september 2010

Søndag morgen

Søndag morgen er skøn, især når dagen er så smuk som idag. Septembers himmel er så blå...
Jeg kan godt drømme mig tilbage til tiden før Lymfødem (ja, det gør jeg nu det meste af tiden), hvor jeg kunne tusse rundt i nattøj og morgenhår og drikke kaffe, læse avis og surfe på nettet så længe jeg havde lyst, og så gå i bad, når det passede mig. Jeg er nødt til at have strømpen på fra jeg står op til jeg går i seng, så nu må jeg tage bad som det første, og så på med strømpen. Det er jo ikke så godt at tage den af og på mere end højst nødvendigt. Nå, men man kan jo vænne sig til meget, så morgenhyggen starter nu blot efter bad og er ellers business as usual.
Jeg oplever, at selv relativt små ting kan sende væsken nedad, så i badet står jeg det meste af tiden med benet oppe på toilettet og dermed udenfor vandstrålerne, mens jeg bader – ja, mit badeværelse er ikke ret stort – og tilsidst sætter jeg, hvis det alligevel er staset lidt op, benet så højt op på væggen som jeg kan og bruser fra foden mod lysken 5-10 gange for at skylle sæbe af og lede væsken væk fra fod og ankel.
For tiden har jeg kun én strømpe, så når jeg, efter at den har ligget i blød lidt skal skylle den, står jeg med benet oppe på toiletrulleholderen. Bizart scenarie, I know...
Jeg oplever dog, som nævnt i et andet indlæg, at efter jeg er kommet igang med at lave Qi Gong hver dag staser det ikke op ligeså hurtigt som før.

I aften skal jeg i Tivoli med min familie, vi skal spise og se Cabaret, det glæder jeg mig til. Jeg skal have den fine kjole på, det er vist også ved at være sidste chance for i år. Fandt ud af, at jeg godt lige kan skrue mig ned i mine guldsneakers, når jeg tager sålen ud, det er super.