onsdag den 1. juni 2011

Staycation

Jeg planlægger en lille "staycation", eller på dansk hjemmeferie. I morgen, torsdag, er jo helligdag, og jeg holder fri fredag, så det er fire dage, en hel lille ferie. Min plan er at læse og lave Qi Gong. Rigtigt meget. Jeg har for nylig købt Buddenbrooks af Thomas Mann, så den skal jeg have læst en masse i. Jeg elsker at læse, og især som barn og teenager læste jeg meget. Ikke så meget mere, da jeg synes, det ofte er svært at finde tid og ro til det, men når jeg først er kommet i gang med en god bog er det jo bare skønt.
Jeg har tænkt mig at træne Qi Gong to gange hver dag, en tur om morgenen og en om eftermiddagen. Pt. er jeg oppe på 16 minutters standing ad gangen, nogengange efterfulgt af supplerende øvelser, men på sigt vil jeg gerne optrappe til 20 minutter plus evt. øvelser.

 
Forhåbentlig bliver der også til en anden yndlingsbeskæftigelse; At ligge i min sofa og iagttage skyerne drive afsted mens jeg lytter til Leonard Cohens smukke sange. Mine favoritter er Alexandra Leaving og Love Itself, men også In My Secret Life og The Faith er helt specielle. Han er sådan en unik kunstner. En gave til menneskeheden, som jeg mener, ​​der står i en af ​​kommentarerne på Youtube. Poesien, den enkle, men alligevel så hele og perfekte musik. Hans dybe stemme emmer af indre fred og godhed. Jeg glæder mig over, at han bliver fejret så meget, mens han lever, i stedet for først efter sin død.