onsdag den 28. december 2011

Støvler og tøj fra stilkonsultationen

Her kommer der lige lidt billeder af noget af det nye tøj, jeg købte ved stilkonsultationen i Magasin for nyligt. Måske kan nogle af tingene købes på udsalg lige nu, jeg tænker især på støvlerne, som var det eneste dyre, de andre ting var til at have med at gøre.

 Støvler fra Clarks. De hedder Active Air Jyro Hi.

Stylisten ville have, at bukserne skulle ned i støvlerne, sådan lidt løst. Jeg har skullet vænne mig til konceptet med pæne bukser og mindre pæne (forstå mig ret) støvler, men jeg tror faktisk, det er OK. Hvis støvlerne snøres løst er der ingen forskel at se på lymfebenet og det gode ben.



Tætsiddende grøn cardigan fra Mango. Den giver lidt form og figur på overkroppen, hvilket er godt, når nu mit ben ikke rigtigt egner sig til at blive fremhævet. Jeg har lige set en der ligner i H&M's forårskatalog.


Sorte, vide bukser fra Principle, Debenhams. De har lynlås i siden og et bindebånd som fungerer som bælte. 349 kr.

Og så min favorit: Koksgrå vide bukser, også fra Principle, Debenhams. 399 kr.

Jeg tror faktisk, de er sorte, men de hvide nister får dem til at fremstå grå og meget cool.

Jeg er helt vild med det smalle bælte i læder.

De sorte bukser, vid T-shirt puttet ned i bukserne og lige hevet en lille smule op samt kort cardigan. Stylisten ville hele tiden smøge ærmerne op for at skabe en linie og fremhæve min talje. Jeg bryder mig bare ikke om at have dem smøget op.


De grå bukser, igen med T-shirt puttet ned i bukserne 
og hevet lidt op samt tætsiddende cardigan.