onsdag den 4. januar 2012

Første uge med natstøvle

Natbandagen ankom jo dagen før juleaften, og siden den 27. har jeg sovet med den hver nat. Det er en uge. Jeg synes ikke rigtigt, der er noget at se endnu. Jeg synes ikke, den sidder særligt stramt, men den er jo lavet på mål, så det må vel være rigtigt nok. I nat og sidste nat havde jeg yderstrømpen på også, det gjorde den en lille smule mere tætsiddende. Jeg må nok bare give det lidt tid og se, hvad der sker. Dog vil jeg sige at min læg er blød, når jeg tager støvlen af om morgenen, så det er jo et godt tegn.



Den er ret stor, natstøvlen.


Update vedr. min LymphaPress: Jeg prøvede både manchetten med lynlås og den med velcro. Jeg synes velcromodellen er lidt bøvlet og svært få til at sidde tæt, og lånlåsmodellen er klart mere brugervenlig, men især foden føles ikke drænet lige så godt med den, og den laver en slags forhøjning der hvor lånlåsen sidder, så jeg endte med at vælge velcromodellen, så må jeg leve med dens måde at være på.

Jeg har ikke hørt noget fra Handicapcentret endnu, men det er jo også kun to uger siden, jeg sendte klagen, og det har jo været jul..