tirsdag den 21. februar 2012

Taske til grej


I går fik jeg købt mig denne fine taske i sort lammeskind. De har den i Føtex i denne uge, 100 kr.

Jeg har længe været på udkig efter en pæn taske som kan rumme bandager, sko, lagen og andre ting jeg har med til fysio, når jeg skal bandageres. Og til andre anledninger, selvfølgelig. Jeg har været tæt på at købe en af de flotte Dunlop tasker, men gik alligevel væk fra det igen. Denne er ret tidløs, synes jeg.

Den lugter præcis som i den, efter en lang vinter, fugtige soveværelsesbjælkehytte, der var en del af min families sommerhus op gennem min barndom. Mærkeligt. Godt nok lå der en fårefarm et par kilometer væk, mææææn...

Jeg er ret glad for den, men håber, den snart holder op med at lugte så kraftigt. Måske skulle den en tur på ferie i et værelse hos mine forældre, så kan den komme hjem, når den er færdig med at lugte.

Jeg sælger et par meget flotte, spritnye og ubrugte bukser fra Kello, da jeg allerede har et par, som jeg i øvrigt er glad for. Se mere her. De har brede ben, ca. 29 cm midt på låret. Jeg sender dem gerne med posten, men hvis du bor på Sjælland kan vi måske finde ud af at mødes et sted.