fredag den 31. august 2012

Den store vandretur

Som jeg vist nævnte for lidt tid siden skal jeg inden så længe på rejse. Faktisk er det om kun lidt mere end en måned. Jeg skal til det spanske og vandre på den tusind år gammel pilgrimsrute, der er skilt til nederst her i indlægget.

De sidste par måneder har jeg trænet, jeg startede ud med 5-6 km, så optrappede jeg distancen og pt. er jeg oppe på ca. 12-15 km et par gange om om ugen og mindre ture ind imellem samt enkelte ture på 16-17 km. På rejsen vil jeg skulle gå ca. 20 km om dagen i gennemsnit, men jeg tror, det er OK, at jeg ikke har gået så langt på træningsturene, andre pilgrimme siger, at man meget hurtigt kommer op og gå endda temmelig meget. Nogle går så meget som 45 kilometer om dagen, det kan jeg nu sige med sikkerhed, at jeg ikke kommer til, men det kunne være fint, hvis jeg kunne gå lidt mere end de 20, så jeg kunne have et par dage i bagenden til at slappe lidt af ved Atlanterhavet, som jeg håber at kunne gå ud til efter målet i Santiago.
Lymfebenet har klaret træningen fint. Dog var der en enkelt tur i foråret, hvor jeg vist ikke var helt i topform, jeg startede ud på en 15 km tur ved 16-tiden efter en lang dag på arbejde og 12 km cykling. Da jeg ud på aftenen endelig kom hjem fra min vandring var foden på lymfebenet varm, rødspættet og stresset. Da blev jeg godt nok lidt forskrækket, men næste morgen var den i bedring og efter et par dage gik jeg en lille tur på et par timer, det gik fint. Siden har jeg efter anbefaling fra bandagisten købt Tensoplast, læs mere om det her.