onsdag den 3. august 2011

Natbandage

Efter i alt for lang tid at have gået rundt om den varme grød, have skubbet den fra mig, glemt den lidt osv. har jeg nu, besluttet at det er tid at anskaffe en natbandage. Jeg har udskudt det, fordi jeg i forvejen føler mig kikset nok med kompressionsstrømpe, pumpe, bandager osv., og fordi tiden, hvor jeg ligger i min seng uden noget på benet, er et frirum. Et frirum, hvor jeg kan føle mig næsten som før Lymfødem.
Der er kommet flere kommentarer om natbandager (her og her) – tak for dem, og min fysioterapeut har også bragt det på bane flere gange. Nu skal det være. Jeg føler mig overbevist om, at mit ben kan blive mindre af det, og så er det for dumt ikke at gøre det.

Jeg har i dag bestilt en tid hos Specialbandager i Bagsværd (dog først i næste måned), hvor jeg også får kompressionsstrømper fra, de fører Jovipak og Mobiderm natstøvler/bandager, så vi skal tale om, hvad der kunne være godt for mig. Jeg er meget interesseret i at høre om endnu flere erfaringer med disse – og andre mærker. Har du natstøvle – hvis ja, hvilken?

Er den effektiv?
Er den varm om natten?
Er den nem at tage af og på?
Hvordan er bevægelsesfriheden (hvis der er nogen)?

Jeg snublede lige over et sted, hvor der stod, at man kan lægge den i en pose i køleskabet om dagen, så er den dejlig kølig til natten, og at den holder kulden ret godt natten igennem. Smart.